Купити квиток

Знижка 5% від вартості квитка при покупці онлайн.
Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Загальна інформація

Ваша конфіденційність і захист Ваших персональних даних є для нас пріоритетом, тому ми дуже серйозно ставимося до безпеки Ваших даних. Ми докладаємо ретельних зусиль, щоб Ваші особисті дані були оброблені відповідно до чинного законодавства Польщі та Європейського Союзу, в тому числі Закону Польщі "Про захист персональних даних" від 10 травня 2018 року і постанови Європейського парламенту і Ради (ЄС) від 27 квітня 2016 р. "Про захист фізичних осіб у зв'язку з обробкою персональних даних та про вільне переміщення таких даних та про скасування директиви 95/46/ЄC" (RODO).

Ми використовуємо технічні та організаційні заходи для забезпечення максимальної безпеки оброблюваних персональних даних, відповідно до можливих загроз і категорій, які захищаються. Зокрема, ми гарантуємо, що ми вжили всіх заходів, передбачених законодавством, щоб захистити надані нам дані, в тому числі, зокрема:

  • ми застосовуємо відповідні технічні та організаційні заходи для захисту оброблюваних персональних даних в тій мірі, яка відповідає ризику порушення прав і свобод осіб, чиї дані обробляються;
  • ми обробляємо дані з дотриманням принципу захисту даних на етапі проектування;
  • ми обробляємо дані з дотриманням політики захисту даних за замовчуванням;
  • ми захищаємо дані від випадкового або незаконного знищення, втрати, модифікації, несанкціонованого розкриття або несанкціонованого доступу до персональних даних;
  • ми ведемо необхідну юридичну документацію, включаючи відповідну політику захисту даних;
  • до обробки даних допускаються тільки особи, які мають відповідні повноваження;
  • ми ведемо реєстр осіб, які мають право на обробку персональних даних;
  • ми забезпечуємо контроль над тим, які персональні дані, коли і ким вони були передані нам і кому вони передаються.

Цей документ призначений для інформування Вас про спосіб збору і використання Ваших персональних даних, про правові основи обробки Ваших даних і про Ваші права, пов'язані з обробкою Ваших персональних даних.

Хто є адміністратором Ваших персональних даних?

Адміністратором Ваших персональних даних, тобто суб'єктом, який вирішує, як будуть оброблятися Ваші персональні дані, є АТ "Polska Żegluga Bałtycka" в Колобжезі (78-100) на вул. Портова, 41 (Polska Żegluga Bałtycka S.A. z siedzibą w Kołobrzegu (78-100) przy ul. Portowej 41) (далі: "Polska Żegluga Bałtycka", "ми").

Як зв'язатися з нами для отримання інформації про обробку Ваших персональних даних?

Ви можете зв'язатися з нами:

  • листом за адресою: АТ "Polska Żegluga Bałtycka", вул. Портова, 41, 78-100 Колобжег, з позначкою "Особисті дані",
  • за електронною поштою: info@polferries.pl,
  • за телефоном: 94 355 21 02

або написавши Інспектору із захисту даних за адресою: iod@polferries.pl у будь-якому питанні, пов'язаному з обробкою Ваших персональних даних і з реалізацією Ваших прав.

Інспектором із захисту даних у Polska Żegluga Bałtycka є Кароліна Кружевська-Оссовська.

Звідки у нас Ваші особисті дані?

Ваші персональні дані ми отримуємо безпосередньо від Вас, по різних каналах зв'язку – коли через наш сайт www.polferries.pl, за телефону або відвідуючи наші торговельні точки, Ви бронюєте або купуєте подорож, проживання або екскурсію.

Ми отримуємо Ваші персональні дані від агента, який бронює або купує, з яким Ви або компанія, в якій Ви працюєте, уклали договір.

Ми збираємо Ваші персональні дані від турагентств (агентів), з якими у нас є договір, на підставі якого вони бронюють і продають подорожі. Інформація зберігається в країні, де туристичне агентство зберігає персональні дані.

Яка мета і правова основа обробки Ваших персональних даних?

Ваші персональні дані ми обробляємо:

  1. для реєстрації Вашого аккаунта на нашому сайті www.polferries.pl – це необхідно для виконання договірних зобов'язань перед Вами;
  2. для покупки поромного квитка:
  3. для цілей, пов'язаних із здійсненням послуг з перевезення та виконанням вимог законодавства в цій галузі – це необхідно для виконання договору, укладеного з Вами, і для виконання юридичних зобов'язань, покладених на нас,
  4. для отримання підтвердження бронювання на адресу електронної пошти - якщо Ви згодні, ввівши у формі свою адресу електронної пошти,
  5. для цілей розгляду скарг, позовів або захисту від них – у нас є законні інтереси, якими є належний розгляд і обробка Ваших скарг, а також можливість захисту від скарг або їх розслідування;
  6. для покупки організованого туру:
  7. для цілей, пов'язаних із здійсненням послуг з перевезення та виконанням вимог законодавства в цій галузі – це необхідно для виконання договору, укладеного з Вами, і для виконання юридичних зобов'язань, покладених на нас,
  8. для покупки страхових полісів – це необхідно для виконання юридичних зобов'язань, які обтяжують нас як організаторів туру,
  9. для цілей розгляду скарг, позовів або захисту від них – у нас є законні інтереси, якими є належний розгляд і обробка Ваших скарг, а також можливість захисту від скарг або їх розслідування,
  10. для маркетингових цілей - на підставі Вашої згоди,
  11. для виконання юридичних обов'язків, які нас обтяжують, таких як податкові та архівні обов'язки –це вимагається законодавством,
  12. для забезпечення безпеки послуг, що надаються в електронному вигляді, в тому числі протидії порушенням, – це наш юридичний обов'язок,
  13. для створення аналітики або статистики для цілей звітності, маркетингових досліджень, розробки пропозицій для оптимізації та персоналізації – це наш законний інтерес,
  14. для забезпечення безпеки пасажирів, а також для захисту майна і збереження в таємниці інформації, розкриття якої може завдати нам шкоди, застосовуємо на борту порома відеонагляд – обробляємо дані Вашого зображення, яке було відображене в рамках використовуваного нами моніторингу на підставі наших законно обґрунтованих інтересів,
  15. для розсилки бюлетенів та інформації про надані нами послуги, спільних пропозицій Polska Żegluga Bałtycka і наших партнерів, а також для профілювання для цілей адаптації пропозиції. Ми надсилаємо вищевказану інформацію за традиційною поштою, SMS, електронною поштою та іншими формами електронного зв'язку – Ви дали нам свою згоду або це наш законний інтерес,
  16. для надання допомоги пасажирам з обмеженими можливостями:
  17. Ваші персональні дані, які Ви нам надали, щоб забезпечити Вам необхідну допомогу під час подорожей, відповідно до Регламенту Європейського парламенту і Ради (ЄС) № 1177/2010 від 24 листопада 2010 року "Про права пасажирів, які подорожують морем і внутрішніми водними шляхами – це наш юридичний обов'язок,
  18. для запобігання зловживанню Послугами:
  19. Ваше ім'я та прізвище, Ваша поштова адреса та IP-адреса (і, відповідно, для конкретного випадку) можуть бути використані нами в необхідному обсязі, щоб запобігти шахрайству і крадіжці кредитних карт, –обробка Ваших вищезазначених персональних даних ґрунтується на наших законно обґрунтованих інтересах,
  20. для поліпшення якості обслуговування і точного запису телефонної розмови з Вами, який може бути використаний у разі спору щодо змісту домовленостей або для підтвердження домовленостей, зроблених під час розмови, – це наш законний інтерес.
  21. з метою забезпечення безпеки, в тому числі кібербезпеки – виявлення і запобігання загроз нашого сайту і наших інформаційних систем, в тому числі виявлення спроб атак, шахрайства і зловживань – це наш законний інтерес, що полягає на забезпеченні безпечного користування сайтом, а також захисту серверів і IT-ресурсів.

Якщо Ви користуєтеся нашим веб-сайтом тільки в інформаційних цілях, тобто якщо Ви не робите бронювання на нашому веб-сайті або іншим чином не надаєте нам особисту інформацію, ми можемо збирати персональні дані, які Ваш браузер відправляє на наш сервер, виходячи з наших законних інтересів у забезпеченні безперебійної роботи веб-сайту. Для цілей веб-аналізу та інтернет-маркетингу ми також використовуємо технологію відстеження в діапазоні, описаному нижче, у файлах cookies.

Як довго ми обробляємо Вашу особисту інформацію?

Залежно від мети і правової бази ми зберігаємо Ваші персональні дані протягом зазначеного нижче періоду:

  • для реєстрації аккаунта на нашому сайті www.polferries.pl – поки Ви не видалили свій аккаунт,
  • для купівлі поромного квитка та фінансової звітності – протягом 5 років з моменту закінчення фінансового року,
  • для купівлі організованого туру та фінансової звітності – протягом 5 років з моменту закінчення фінансового року,
  • у маркетингових цілях – до відкликання Вашої згоди,
  • для виконання правових зобов'язань, – протягом всього часу подорожі, поки судно не досягне мети, а потім протягом 24 годин відповідно до положень про безпеку на суднах і/або законів і правил, що діють на конкретному локальному ринку, а також Директиви Ради 1998/41/ЄC "Про реєстрацію осіб, які подорожують на борту пасажирських суден, що йдуть в порти країн-членів спільноти або з портів країн-членів спільноти",
  • для розгляду скарг, забезпечення можливих претензій – до тих пір, поки Ваші персональні дані законним чином необхідні нам для розгляду Ваших скарг або для відповіді на юридичні претензії та/або їх подачі (як правило, це буде термін позовної давності),
  • для використання відеоспостереження – ми обробляємо Ваші дані протягом 3 місяців з дня запису. Цей період може бути продовжений в тому випадку, якщо записи стануть доказом в ході судового розгляду. У цьому випадку ми будемо обробляти їх до тих пір, поки законний розгляд не буде завершено,
  • для того, щоб підписатися на нашу розсилку і отримувати комерційну інформацію, що надсилається на вказану електронну пошту – протягом усього періоду передплати на розсилку,
  • з метою надання допомоги пасажирам з обмеженими можливостями – через 1 місяць після закінчення подорожі, з метою гарантування здатності забезпечити Вам необхідну допомогу у зв'язку із зарезервованими екскурсіями, проживанням і всіма іншими замовленнями/купівлями, відповідно до умовних зобов'язань щодо Вас і Регламенту Європейського парламенту і Ради (ЄС) № 1177/2010 від 24 листопада 2010 року "Про права пасажирів, які подорожують морем і внутрішніми водними шляхами",
  • для поліпшення якості і запису телефонних дзвінків –ми обробляємо Ваші дані протягом 6 місяців з дня запису. Цей період може бути продовжений в тому випадку, якщо записи стануть доказом в ході судового розгляду. У цьому випадку ми будемо обробляти їх до тих пір, поки законний розгляд не буде завершено.

Кому ми передаємо Ваші персональні дані?

Ваші персональні дані ми надаємо:

  • компанії з групи капіталів Polska Żegluga Bałtycka: Sea Tropid Company Limited і Polferries AB,
  • обробникам персональних даних від нашого імені у зв'язку з його рекламним і маркетинговим обслуговуванням відповідно до укладених угод про доручення даних,
  • стороннім постачальникам платіжних послуг,
  • іншим компаніям, які обслуговують пороми, автобусним перевізникам, пілотам турів, компаніям, що надають послуги з розміщення, та іншим підрядникам (якщо це необхідно для виконання заброньованого Вами туру),
  • поліції, митній палаті, прокуратурі, прикордонній службі та іншим державним органам,
  • Адміністрації держави порту (напр. Морське управління в Польщі та Швеції),
  • страховим компаніям,
  • постачальникам послуг, яких ми залучили до надання Вам послуг, таким як компанії, що займаються веб-хостингом, постачальники поштових рішень, постачальники аналітичних рішень, постачальники ІТ-рішень, постачальники послуг, пов'язаних з подіями, і т. д.
  • компаніям, що надають послуги з розповсюдження інформаційної розсилки,
  • організаціям, які надають на нашу користь юридичні, податкові, телеінформаційні послуги.

Чи передаємо ми Ваші дані державам за межами Європейської економічної зони?

Ваші персональні дані не передаються за межі Європейської економічної зони (ЄЕЗ).

Файли cookies ("тістечка")

Наш сайт використовує файли cookies. Cookies, або "тістечка", являють собою невеликі текстові файли, збережені через веб-браузер на Вашому кінцевому пристрої (комп'ютері, ноутбуці, смартфоні і т.д.). При подальшому відвідуванні веб-сайту браузер відправляє такий файл назад на веб-сторінку і таким чином вона може розпізнаватися кожен раз. Деякі файли cookies необхідні для того, щоб Ви могли переміщатися по веб-сайту і використовувати його ресурси. Крім того, файли cookies, завдяки збиранню інформації про те, як Ви та інші користувачі використовуєте веб-сайт, забезпечують їх правильне функціонування і підвищують їх ефективність, що дозволяє швидше знаходити необхідну інформацію. Деякі файли cookies також використовуються для отримання інформації для аналітичних і статистичних цілей, а також для маркетингових цілей.

Використовуючи файли cookies, ми можемо надати більш зручні для Вас послуги, які не можуть або можуть бути реалізовані тільки в обмеженій мірі без файлів cookies. Файли cookies дозволяють нам повторно розпізнавати Вас та інших користувачів нашого сайту. Метою цього повторного розпізнавання є поліпшення функціональності веб-сайту та спрощення використання наших онлайн-пропозицій. Ці файли cookies використовуються відповідно до ст. 173 п. 1 і 2 Закону про телекомунікації у зв'язку зі ст. 6 п. 1, речення 1, літ. f) RODO, тобто нашого законно обґрунтованого інтересу, що полягає в забезпеченні та функціональній оптимізації та зручної онлайн-пропозиції.

Ви можете в будь-який час змінити налаштування файлів cookies у своєму веб-браузері і, таким чином, постійно заперечувати проти використання певних файлів cookies. Крім того, файли cookies, які вже встановлені, можуть бути видалені за допомогою веб-браузера або іншого програмного забезпечення. Однак майте на увазі, що видалення файлів cookies у Вашому веб-браузері може перешкодити Вам використовувати деякі функції наших послуг та інших онлайн-сервісів.

Файли cookies мають термін дії, після закінчення якого вони стають неактивними. Термін зберігання файлів cookies на Вашому пристрої може варіюватися. Термін їх закінчення розраховується з посиланням на дату Вашого останнього відвідування нашого веб-сайту. Після закінчення терміну дії файли cookies автоматично видаляються.

Ми використовуємо наступні типи файлів cookies:

  • Сеансові файли cookies– це тимчасові файли, які зберігаються в пам'яті браузера до закінчення сеансу браузера, тобто до його закриття. Ці файли cookies необхідні для правильної роботи деяких функціональних можливостей нашого сайту.
  • Постійні файли cookies – це файли, які полегшують використання нашого сайту (наприклад,  вони запам'ятовують вибраний дозвіл екрану, макет контенту). Вони можуть використовуватися для різних цілей, включаючи запам'ятовування Ваших уподобань і вибору при використанні веб-сайту. Ці файли cookies залишаються в пам'яті браузера протягом тривалого періоду часу.

Файли cookies, які використовуються нашим веб-сайтом, можна розділити на наступні категорії:

  • Необхідні файли cookies – ці файли необхідні для роботи нашого веб-сайту, що дозволяє Вам переміщатися по сайту і отримувати доступ до безпечних областей сайту. Вони не можуть бути вимкнені, так як без цих файлів наш сайт не може працювати належним чином. Ці файли не зберігають жодної особистої інформації. Законною підставою такого збору та обробки даних є наша законна зацікавленість в обсязі, необхідному для надання і належної та безпечної роботи нашого веб-сайту.
  • Функціональні файли cookies – ці файли забезпечують більшу функціональність і персоналізацію, запам'ятовуючи інформацію, яка змінює зовнішній вигляд або роботу сайту, наприклад, вибрану мову або регіон, в якому Ви знаходитесь. Якщо Ви не дозволяєте використовувати ці файли cookies, деякі або всі ці служби можуть працювати неправильно. Правовою підставою для цього збору та обробки даних є наш законний інтерес. Ви можете заперечити проти такої обробки.
  • Аналітичні файли cookies – ці файли допомагають нам визначити кількість відвідувань нашого сайту і збирати інформацію про джерела трафіку, щоб ми могли поліпшити роботу нашого сайту. Ці файли також дозволяють нам дізнатися, які підсторінки нашого сайту є найбільш популярними, як Ви переміщаєтеся по сайту і який контент Вас особливо цікавить. Ми використовуємо цю інформацію для створення статистики, щоб краще адаптувати контент нашого веб-сайту до Ваших потреб і оптимізувати нашу пропозицію. Вся інформація, зібрана цими файлами, збирається і, таким чином, є анонімною. Якщо Ви не дозволите використовувати ці файли cookies, ми не будемо знати, коли Ви відвідали наш сайт. Правовою підставою для цього збору та обробки даних є наш законний інтерес. Ви можете заперечити проти такої обробки.
  • Маркетингові файли cookies – ці файли створюються і використовуються нашими рекламними партнерами для створення профілю на основі Ваших відвідувань нашого сайту. Ми можемо пізніше показати Вам рекламу, яка відповідає Вашим потребам та інтересам на інших веб-сайтах, які Ви відвідуєте. Ці файли не зберігають особисту інформацію безпосередньо, але покладаються на однозначну ідентифікацію браузера та інтернет-обладнання. Якщо Ви не дозволяєте використовувати ці файли cookies, Ви отримуєте менш цілеспрямовану рекламу. Законною підставою цього збору та обробки є Ваша згода.

Окремі файли cookies можуть бути власними файлами, розміщеними безпосередньо нами (так звані 1st party cookies) або сторонніми файлами, розміщеними і використовуваними через цей сайт нашими партнерами (так звані 3rd party cookies). Зовнішні файли дозволяють використовувати на нашому веб-сайті інструменти та функції, що надаються нам третіми особами, наприклад, постачальниками маркетингових послуг в інтернеті, соціальними мережами, постачальниками рішень для аналізу даних або пов'язаних з адміністрацією нашого сайту. Через ці файли сторонні постачальники можуть отримувати інформацію про використання Вами нашого веб-сайту, а також інших веб-сайтів, з якими співпрацюють ці постачальники.

На нашому веб-сайті ми використовуємо послуги та інструменти сторонніх постачальників, які включають в себе також інструменти, використовувані для аналітики та рекламної діяльності (реклама на основі інтересів, ремаркетинг, вимірювання результатів рекламної діяльності), в тому числі і в соціальних мережах. Для цього ми використовуємо інструменти, які допомагають нам зрозуміти Ваші потреби як користувача нашого веб-сайту:

  1. Google Analytics – інструмент, який використовується для підрахунку відвідувань веб-сайту, їх довжини і визначення функціональності сайту або частин, які найбільш часто використовуються або відвідуються, і як вони використовуються окремими користувачами. Зібрана таким чином інформація дозволяє нам аналізувати продуктивність нашого веб-сайту і визначати напрямки розвитку нових функціональних можливостей і послуг.
  2. Google AdWords – рекламна система Google, що дозволяє показувати текстові, графічні, відеореклами і показувати рекламні посилання в результатах пошуку Google. Цей інструмент дозволяє нам виміряти ефективність оголошень, які публікуються в рамках Google і, таким чином, краще відповідати нашим пропозиціям відповідно до Ваших очікувань. Якщо Ви натиснете на наше оголошення, яке відображається Google AdWords, ця інформація буде включена в статистику по конкретному оголошенню.
  3. Google Tag Manager – наш сайт використовує Google Tag Manager. Ця служба дозволяє керувати тегами сторінки через інтерфейс. Google Tag Manager реалізує тільки теги. Це означає, що ніякі файли cookies не використовуються і особиста інформація не збирається. Google Tag Manager активує інші теги, які, в свою чергу, збирають дані в міру необхідності. Тим не менш, Google Tag Manager не отримує доступ до цих даних. Якщо деактивація була виконана на рівні домену або файлу cookie, вона діє для всіх тегів відстеження, якщо вони реалізовані в Google Tag Manager.

Докладніше про послуги та захист конфіденційності Google див. на сторінці https://policies.google.com/technologies/cookies?gl=PL&hl=pl і https://policies.google.com/privacy?hl=pl&gl=pl 

  1. Hotjar – інструмент, що використовує файли cookies для збору даних про:
    • поведінку наших користувачів на веб-сайті, наприклад, час, що витрачається на певні сторінки, найбільш часто використовувані посилання, труднощі, що виникають – це дозволяє нам створювати і підтримувати веб-сайт відповідно до уподобань користувачів;
    • пристрої наших користувачів (зокрема, IP-адреса пристрою (фіксуються і зберігаються тільки в анонімній формі), розмір екрану, тип пристрою (унікальні ідентифікатори пристрою, інформацію про Ваш браузер, географічне положення (тільки країна), мову, яка використовується для відображення нашого веб-сайту).

Hotjar зберігає вищезгадану інформацію в псевдонімному профілі користувача. Ні Hotjar, ні ми ніколи не будемо використовувати цю інформацію для встановлення особистості окремих користувачів або зіставлення їх з подальшими даними конкретного користувача. Для отримання додаткової інформації ознайомтеся з політикою конфіденційності Hotjar, натиснувши на це посилання: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/ 

  1. Facebook – ми використовуємо інструменти Facebook (Pixel Facebook) для реалізації маркетингових зусиль Facebook і оцінки їх ефективності. Інформація, зібрана за допомогою пікселя, служить для публікації реклами серед відповідної аудиторії, створення аудиторії наших оголошень і вивчення наслідків нашої рекламної діяльності як на нашому сайті, так і на Facebook. Докладніше про послуги Facebook та конфіденційність Facebook див. на сторінці https://www.facebook.com/privacy/explanation і https://www.facebook.com/legal/terms/customaudience.

Файли cookies використовуються нами тільки з Вашої згоди. У будь-який час Ви можете вимкнути або змінити можливість збереження файлів cookies на своєму кінцевому пристрої за допомогою відповідних налаштувань в програмному забезпеченні для перегляду веб-сторінок (веб-браузері). Стандартне програмне забезпечення для перегляду веб-сторінок за замовчуванням дозволяє зберігати файли на кінцевому пристрої і, таким чином, дозволяє нам обробляти дані, зібрані в цих файлах.

Оскільки файли cookies також використовуються для запам'ятовування Ваших уподобань щодо файлів cookies, Ви повинні знати про наслідки, пов'язані зі змінами налаштувань, зокрема:

  • якщо Ви вимкнете можливість збереження файлів cookies на Вашому кінцевому пристрої, Ви не зможете увійти на веб-сайт www.polferries.pl і використовувати його функції;
  • при використанні іншого кінцевого пристрою, профілю на комп'ютері або веб-браузера необхідно повторно визначити визначити свої параметри щодо файлів cookies.

Для отримання більш детальної інформації про управління налаштуваннями файлів cookies ми рекомендуємо дотримуватися інструкцій веб-браузера, який Ви використовуєте, зокрема:

Opera: https://help.opera.com/pl/latest/web-preferences/#cookies

Соціальні мережі

Щоб бути в постійному контакті з Вами і просувати нас, ми є в соціальних мережах, зазначених нижче, і тому обробляємо Вашу особисту інформацію. Це наш законний інтерес. Якщо Ви заходите на одну з наших соціальних мереж, ми несемо відповідальність спільно з адміністратором відповідної соціальної мережі за обробку персональних даних, яка була ініційована під час цього візиту. У разі запиту інформації та забезпечення прав суб'єкта персональних даних ми також хотіли би вказати, що вони можуть бути найбільш ефективно надані постачальниками. До даних користувачів мають доступ лише постачальники, і вони можуть вживати ефективних заходів та надавати інформацію безпосередньо. Зверніть увагу, що, незважаючи на те, що ми несемо спільну відповідальність з адміністраторами соціальних мереж, ми не маємо повного впливу на операції обробки даних соціальних мереж. Наші варіанти в основному залежать від корпоративної політики відповідного постачальника. Дані, які ми безпосередньо зібрані через присутність в соціальних мережах, будуть видалені з нашої системи в момент, коли закінчується мета, для якої були збережені, можна звернутися до нас з проханням про їх видалення, відкликання дозволу на їх збереження, або коли мета, для якої були збережені, вже не актуальна. Файли cookies зберігаються на Вашому пристрої до тих пір, поки Ви їх не видалите. Чинні закони і, зокрема, періоди зберігання даних залишаються незмінними. Ми не маємо ніякого впливу на період, протягом якого Ваші персональні дані зберігаються адміністраторами соціальних мереж для їх власних цілей. Будь ласка, зверніться за детальною інформацією безпосередньо до адміністраторів соціальних мереж.

  • Facebook (Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Дублін 2, Ірландія). Політика конфіденційності: https://www.facebook.com/about/privacy/.
  • Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, Каліфорнія, 94025, США). Політика конфіденційності: https://help.instagram.com/519522125107875.
  • Google/YouTube (Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Каліфорнія 94043, США). Політика конфіденційності: https://policies.google.com/privacy.
  • LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Дублін 2, Ірландія, дочірня компанія LinkedIn Corporation, 1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, Каліфорнія 94085, США. Політика конфіденційності: https://pl.linkedin.com/legal/privacy-policy 
  • Twitter (Twitter International Company, The Academy, 42 Pearse Street, Дублін 2, Ірландія). Політика конфіденційності: https://twitter.com/en/privacy 

Які у Вас права у зв'язку з обробкою Ваших персональних даних?

У Вас є наступні права, пов'язані з обробкою Ваших персональних даних:

  • право доступу до персональних даних, включаючи інформацію про оброблювані дані та копію даних,
  • право на виправлення (коригування) даних – Ви можете оновити надані нам персональні дані,
  • право на видалення Ваших персональних даних – ви можете звернутися до нас з проханням видалити Ваші персональні дані в наступних ситуаціях:

Детальна інформація про те, як ми обробляємо Ваші персональні дані в соціальних мережах, наведена в нашій Політиці конфіденційності в соціальних мережах.

  • персональні дані більше не потрібні для цілей, для яких вони були зібрані або іншим чином оброблені,
  • Ви відкликали свою згоду на обробку, і більше немає інших правових підстав для обробки,
  • Ви висловили обґрунтоване заперечення проти обробки Ваших персональних даних,
  • Ваші персональні дані обробляються незаконно, або
  • Ваші персональні дані повинні бути видалені у зв'язку з необхідністю дотримання правових зобов'язань.
  • право вимагати обмеження обробки Ваших персональних даних – Ви маєте право обмежити обробку Ваших персональних даних у будь-який час, якщо обробка не вимагається законом. У цьому випадку ми обмежимо обробку зберіганням, якщо це не необхідно для встановлення, розслідування або захисту від претензій, або для захисту прав іншої фізичної або юридичної особи,
  • право на передачу Ваших персональних даних – Ви маєте право отримувати від нас Ваші персональні дані в структурованому, широко використовуваному інформаційному форматі, який доступний для машинного читання. Ви можете надіслати ці дані іншому адміністратору даних або вимагати, щоб ми передали Ваші дані іншому адміністратору, однак ми зробимо це тільки в тому випадку, якщо така передача технічно можлива,
  • право заперечувати проти обробки даних – Ви маєте право заперечувати проти обробки Ваших персональних даних, коли їх обробка здійснюється на підставі законних інтересів, і заперечення виправдано конкретною ситуацією, в якій Ви опинилися. У випадку, якщо Ваші персональні дані обробляються з метою прямого маркетингу, Ви маєте право заперечувати проти обробки Ваших персональних даних з метою такого маркетингу. Це також стосується профілювання в тій мірі, в якій воно пов'язане з таким прямим маркетингом.
  • право заперечувати проти прямого маркетингу – Ви маєте право в будь-який час подати заперечення проти обробки Ваших персональних даних з метою прямого маркетингу. Якщо Ви заперечуєте, ми більше не зможемо обробляти Вашу особисту інформацію для цих цілей,
  • право відкликати надану згоду на обробку Ваших персональних даних – якщо ми обробляємо Ваші персональні дані на підставі Вашої згоди, Ви маєте право відкликати цю згоду в будь-який час. Але пам'ятайте, що це не впливає на законність обробки, яку ми здійснили до того, як Ви це зробили. Ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних, зв'язавшись з нами.

Щоб скористатися вищевказаними правами, зв'яжіться з нами або з нашим інспектором із захисту даних –особисто, за звичайною або електронною поштою за адресою: iod@polferries.pl. Ваш запит буде виконаний без зайвих затримок, і в будь-якому випадку не пізніше, ніж протягом місяця з моменту його отримання. З іншого боку, якщо термін повинен бути продовжений, ми повідомимо Вам як про продовження, так і про його причини.

  • Крім того, Ви маєте право подати скаргу Президенту Управління із захисту персональних даних у разі визнання того, що обробка Ваших персональних даних порушує закони. Посилання на сайт Президента УЗПД: https://uodo.gov.pl.

Чи є передача Ваших персональних даних законним обов'язком?

Передача Вами персональних даних не є законним обов'язком, вона є добровільною, проте необхідна для успішного укладення та виконання договору. Ненадання Вами персональних даних призведе до неможливості укладення договору або отримання інформації про туристичні пропозиції.

Чи обробляємо ми Вашу особисту інформацію автоматично (в тому числі за допомогою профілювання) способами, що впливають на Ваші права?

На основі Ваших персональних даних ми проводимо профілювання, тобто автоматичну оцінку деяких особистих факторів, що стосуються Вас. Ми проводимо профілювання, щоб правильно підготувати туристичну або транспортну пропозицію. Ґрунтуючись на Вашому профілі, ми зможемо зіставити наш продукт з Вашими очікуваннями та уподобаннями. Для профілювання ми використовуємо дані, наприклад, про послугу або подію, на яку Ви забронювали/купили квитки. Крім того, при профілюванні ми враховуємо статистичні дані за тією ж інформацією.

Ми не приймаємо рішення щодо Вас, які будуть ґрунтуватися виключно на автоматизованій обробці, включаючи профілювання, інформацію про Вас і які будуть мати на вас юридичний вплив або аналогічним чином істотно впливати на Вас.

Зміни цього документа

Ми будемо регулярно переглядати і оновлювати цей документ у зв'язку зі змінами в законодавстві і новими діями, які ми робимо для підвищення безпеки Ваших даних.

Останнє оновлення цього документа відбулося 01.04.2022 р.

Контакти - Індивідуальні та групові клієнти

Контакти - Вантаж